Aikido

Seminar ob 25. letnici

17. feb. 2018


Ob moji 25. letnici treniranja aikida vas vabim, da se mi pridružite na seminarju, katerega bo vodil Sensei Stephen Tatsuo Toyoda 5. Dan, predsednik naše mednarodne organizacije AAA/AAI iz Chicaga. Kot gosta bosta na našem dogodku tudi Sensei Tim Spies 5. Dan iz Chicaga in prvič v Sloveniji mojster iz Kuvajta Mohammad Alhamar 4. Dan.


Prijave zbiramo na /seminar/

Zimske počitnice

17. feb. 2018

Drug teden so zimske počitnice, tako da bomo tudi v klubu nekoliko prilagodili urnik. Treningi bodo potekali sledeče:
LJUBLJANA
- torek od 19:00 do 20:00 (vse skupine skupaj)
- četrtek od 19:00 do 20:00 (vse skupine skupaj)
- petek odpade
DOMŽALE
- ponedeljek od 18:30 do 19:30 (obe skupini skupaj)
- sreda odpade
LAVRICA
- ponedeljek od 18:00-19:00
- sreda odpade
Treninge lahko seveda tudi kombinirate po vseh lokacijah.

Podelitev nagrad za leto 2017 v Domžalah

16. feb. 2018

Na podelitvi nagrad v Domžalah

Zaključek sezone

21. jun. 2011

V tem tednu zaključujemo še eno uspešno aikido sezono na vseh naših lokacijah. Vsem bi se rad zahvalil za prisotnost v upanju, da ste mnenja, da smo se za vas kar se da potrudili. K treningu aikida vas vabim zopet v mesecu septembru.

Da pa ne bi čisto pozabili na aikido, smo za vse vas pripravili poletne treninge v mesecu juliju in avgustu, ko bomo imeli treninge v Vojašnici FRS v Ljubljani vsak četrtek od 20:00-21:30 ure.

Treningi bodo potekali malo drugače kot običajno. Prvi del treninga bo na kardio napravah in v fitnesu (po želji), potem pa še trening aikida.

Mesečna članarina se ne bo obračunavala, temveč bomo zaračunavali vsak trening posebej po simbolični ceni 5€.

Podelitev prve plakete ŠD Atemi

24. dec. 2017

Ob zaključku leta smo prvič v zgodovini našega kluba podelili posebno klubsko plaketo.
Častno plaketo za dolgoletno prostovoljno delo v klubu je prejel JANI PONIKVAR, ki je z mano že skoraj od samega začetka in je tudi soustanovitelj Športnega društva Atemi. Danes svoje znanje nesebično in uspešno predaja naprej novim članom kluba.
HVALA Jani!

Priznanje OKS

18. dec. 2017

V soboto sem v Zrečah s strani Olimpijskega komiteja Slovenije prejel visoko priznanje imenovano "Častna listina Olimpijskega komiteja Slovenije", ki mi jo je predal Bogdan Gabrovec, predsednik OKS.

Komisija na OKS se je na podlagi mojega dolgoletnega dela v športu odločila, da mi izroči listino (le to smo prejeli samo trije iz celotne Slovenije) s sledečo, obrazložitvijo:

"S svojim delom in ustvarjalnostjo, z nesebičnim razdajanjem v svojem prostem času in z neverjetnimi športnimi in humanitarnimi uspehi ste pomembno zaznamovali športna dogajanja v domovini in v svetu"

Del tega priznanja ste sigurno tudi vsi člani našega kluba, ki ob vsaki naši humanitarni akciji nesebično pomagate s svojimi prispevki pomoči potrebnim. Hvala vsem še enkrat!

Ob vsej poplavi klubov in različnih športov po Sloveniji, smo to priznanje prejeli mi z aikidom, ki ni tekmovalni šport in nima prav dolge zgodovine. Zato je to zame in za klub še toliko večja stvar.
Na vsak način se bom po mojih najboljših močeh trudil še naprej. Tudi z vašo pomočjo.

Klubska fešta

15. dec. 2017

V četrtek bomo imeli v Ljubljani skupinski trening in sicer od 18:30-19:30 ure, potem pa se bomo skupaj še malo poveselili. Če ne morete priti na trening, ste lepo vabljeni samo na fešto :-)
Vsak od prisotnih bo prejel majhno klubsko pozornost. Vabilo velja seveda za vse naše člane iz vseh lokacij!

Trening otrok - ZPM

19. okt. 2017

V dogovoru z Zvezo prijateljev mladine Moste- Polje smo začeli s treningi aikida s prvo skupino otrok iz različnih Osnovnih šol iz Ljubljane. Treningi so seveda brezplačni.

Predstavitev aikida v Kočevju

Predstavitev aikida v Kočevju

Predstavitev aikida v Kočevju

07. okt. 2017

Na tekmovanju v Jiu-jitsu, ki jo je organiziralo Športno društvo Sibor smo sodelovali s predstavitvijo aikida, saj naše društvo že dobro leto deluje tudi v Kočevju.

Več slik si lahko ogledate v galeriji.

Vpis novih članov 2017

24. avg. 2017

S septembrom začenjamo z vpisom novih članov. Vse zainteresirane vabimo, da nam pišete na info@shodokan.si ali pa se kar oglasite na naših lokacijah v Ljubljani (Gendai center), Domžalah, Lavrici, Kranju, Pivki in v Kočevju. Lepo vabljeni!

Samoobramba

Samoobramba

Samoobramba za ženske

19. jun. 2017

V sklopu prireditve "Sam mal zame DAN" smo prisotnim ženskam prikazali nekaj osnov samoobrambe.

Več slik z dogodka si lahko ogledate v galeriji.