Aikido

Podelitev prve plakete ŠD Atemi

24. dec. 2017

Ob zaključku leta smo prvič v zgodovini našega kluba podelili posebno klubsko plaketo.
Častno plaketo za dolgoletno prostovoljno delo v klubu je prejel JANI PONIKVAR, ki je z mano že skoraj od samega začetka in je tudi soustanovitelj Športnega društva Atemi. Danes svoje znanje nesebično in uspešno predaja naprej novim članom kluba.
HVALA Jani!

Priznanje OKS

18. dec. 2017

V soboto sem v Zrečah s strani Olimpijskega komiteja Slovenije prejel visoko priznanje imenovano "Častna listina Olimpijskega komiteja Slovenije", ki mi jo je predal Bogdan Gabrovec, predsednik OKS.

Komisija na OKS se je na podlagi mojega dolgoletnega dela v športu odločila, da mi izroči listino (le to smo prejeli samo trije iz celotne Slovenije) s sledečo, obrazložitvijo:

"S svojim delom in ustvarjalnostjo, z nesebičnim razdajanjem v svojem prostem času in z neverjetnimi športnimi in humanitarnimi uspehi ste pomembno zaznamovali športna dogajanja v domovini in v svetu"

Del tega priznanja ste sigurno tudi vsi člani našega kluba, ki ob vsaki naši humanitarni akciji nesebično pomagate s svojimi prispevki pomoči potrebnim. Hvala vsem še enkrat!

Ob vsej poplavi klubov in različnih športov po Sloveniji, smo to priznanje prejeli mi z aikidom, ki ni tekmovalni šport in nima prav dolge zgodovine. Zato je to zame in za klub še toliko večja stvar.
Na vsak način se bom po mojih najboljših močeh trudil še naprej. Tudi z vašo pomočjo.

Klubska fešta

15. dec. 2017

V četrtek bomo imeli v Ljubljani skupinski trening in sicer od 18:30-19:30 ure, potem pa se bomo skupaj še malo poveselili. Če ne morete priti na trening, ste lepo vabljeni samo na fešto :-)
Vsak od prisotnih bo prejel majhno klubsko pozornost. Vabilo velja seveda za vse naše člane iz vseh lokacij!

Trening otrok - ZPM

19. okt. 2017

V dogovoru z Zvezo prijateljev mladine Moste- Polje smo začeli s treningi aikida s prvo skupino otrok iz različnih Osnovnih šol iz Ljubljane. Treningi so seveda brezplačni.

Predstavitev aikida v Kočevju

Predstavitev aikida v Kočevju

Predstavitev aikida v Kočevju

07. okt. 2017

Na tekmovanju v Jiu-jitsu, ki jo je organiziralo Športno društvo Sibor smo sodelovali s predstavitvijo aikida, saj naše društvo že dobro leto deluje tudi v Kočevju.

Več slik si lahko ogledate v galeriji.

Vpis novih članov 2017

24. avg. 2017

S septembrom začenjamo z vpisom novih članov. Vse zainteresirane vabimo, da nam pišete na info@shodokan.si ali pa se kar oglasite na naših lokacijah v Ljubljani (Gendai center), Domžalah, Lavrici, Kranju, Pivki in v Kočevju. Lepo vabljeni!

Samoobramba

Samoobramba

Samoobramba za ženske

19. jun. 2017

V sklopu prireditve "Sam mal zame DAN" smo prisotnim ženskam prikazali nekaj osnov samoobrambe.

Več slik z dogodka si lahko ogledate v galeriji.