Klub v medijih

Najti pot je umetnost

Slamnik, marec 2016 (str. 31), tekst: Mateja Kegel Kozlevčar, foto: Iztok Dimc

Trener in predsednik kluba Shodokan Matjaž Dobravec, je bil v začetku letošnjega leta promoviran v 5. dan. Kot nam je zaupal v intervjuju za Slamnik, v nasprotju z drugimi borilnih veščinami pri aikidu ni tekmovanj, namen tega športa je krepitev telesa in duha na ravni dobre rekreacije.

Celoten članek si preberite v priloženi datoteki.

 Slamnik – marec 2016, 31. stran

Odlični domžalski športniki na sprejemu pri županu

Domžalec.si, februar 2016

Na spletnem portalu Domžalec.s poročajo o sprejemu pri županu občine Domžale v članku “Odlični domžalski športniki na sprejemu pri županu”.

Sprejema se je udeležil tudi naš Sensei: “…z obiskom razveselil Matjaž Dobravec (mojstrski naslov v aikidoju, 5.dan) in nam prijazno razložil, kaj sploh pomeni 5. dan v aikidu….”

V članku je tudi posnetek sprejema pri županu, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Aikido – Način aktivnega preživljanja prostega časa z otrokom

Pogled, revija za moje starše,september 2013

V reviji Pogled predstavijo japonsko borilno veščino Aikido in naš klub. Celoten članek si preberite v pripeti datoteki.

 Celoten članek o Aikidu v reviji Pogled

Aikido v oddaji Turbulenca

V mesecu februarju v našem Gendai centru z ekipo RTV SLO snemali prispevek za oddajo Turbulenca. Oddaja je bila na sporedu vsredo 29.2. ob 17:30 uri. Prispevek o aikidu je le del oddaje, v kateri je glavna vloga pripadla našemu Janiju Ponikvarju, njegov pomočnik pa je bil Peter Kuzma.

Oddaja je na voljo v arhivu rtvslo.si (Aikido je lahko najdete na poziciji 03:30)