Politika zasebnosti

V športnem društvu Atemi spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.shodokan.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Pomen izrazov:

Lastnik in upravljavec spletne strani www.shodokan.si je športno društvo Atemi, Ob sotočju 14, Ljubljana. V tem besedilu se večkrat pojavlja v prvi osebi množine (mi, nas, naše…).

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.shodokan.si je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V tem besedilu je obiskovalec nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše…).

Katere podatke zbiramo

Ko se prijavite na  e-novice ali pa izpolnete kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime, naslov, e-poštni naslov in telefon, skratka podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.shodokan.si je komunikacija s člani društva, in sicer:

  • V primeru, da izpolnete kontaktni obrazec z namenom včlanitve v športno društvo Atemi, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa športnega društva Atemi.  Vaše osebne podatke bomo obdelovali z namenom splošne komunikacije, zlasti pa obveščanja o treningih, seminarjih in drugih tovrstnih dogodkih ter z namenom vodenja evidence plačila članarine ter vašega napredovanja pri učenju aikida.
  • V primeru, da se prijavite na naše e-novice, nam s tem dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da vas seznanjamo z novostmi in veščinami na področju aikida.

Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le dokler ste vi ali vaš otrok član kluba oz. dokler ste prijavljeni na e-novice. Po prenehanju namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.shodokan.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom (malware scanning).

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za športno društvo Atemi.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.shodokan.si.

Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani www.shodokan.si delno okrnjena.

Piškotke uporabljamo za analizo obiska spletne strani www.creatim.com na podlagi agregiranih statističnih podatkov in vedenjske analize (spletna analitika). Ti podatki so anonimizirani in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Obdelujemo jih s spletnimi orodji zunanjih ponudnikov (Google analytics).

Spoštujemo željo po izklopu sledenja (Do Not Track) in ne sledimo oglasom, če je ta funkcija vklopljena.

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.shodokan.si lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Športni klub Atemi na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v športnem društvu Atemi , nam lahko pišete na support@shodokan.si